Moi TAAS Päivis, huoh...

Se työ haastattelija soitti mulle tänää ja sano et en tullu valituks sinne hesee! Siis nyt oon kelannut vähän aikaa tätä juttuu ja luulen et sil miehel alko himot hyrräämään niin paljo ku tein sen sormitempun, mut sillä on joku kateellinen ämmä valmiiks jolle se on varattu niin siks se ei voinu antautua mulle kokonaan. Muuten kyl olisin päässyt sinne yhtä nopeasti kuin formula-auto. No EI SE MITÄÄ KATEELLISET, pärjään mä ilman jotain paskasta hesburgeriakin. Kampauksenikin olisi sitä paitsi haissut aina työpäivän jälkee ihan rasvalle ja pissalle, joten.... TÄÄ LIKKA EI JÄÄ TULEEN MAKAAMAAN!! ;)

Sit toinen shokkiuutinen:

LUULEN ET MUMMI ON LESBO! Sil kävi äsken tääl joku Helvi niminen nainen tääl kylässä joka oli aika ruma (ainakin muhun verrattuna ;)). Sellanen alunperin räikeen sininen mut nyt jo vähän haalistunu hiusväri, harmaata juurikasvua ja permanentti! Sitä oli aika vaikeeta kattoo silmiin, koska ne haparoi joka suuntiin?? En oo ennen nähny tollasta ja olenkin nyt shokissa jos mummi oikeesti seukkaa tollasenkaa. Kuulin ku ne meni makkariin ja sieltä kuulu puhetta ja huokailuja.. SELVÄSTI NE HARRASTI SEKSIÄ, vai väitätkös päikkis muuta? ;) Iu, kauheeta kuvitella sen sinihiuksen kieli mummini ryppyisessä emättimessä lipomassa hikitippoja puhtaaksi.. Voinko mennä oksentaa? Huoh..

Katoin just netissä yhtä tosi hyvännäköstä poikaa. Sen nimi on loving_boy88 yhellä netti sivulla ja ihanan näkönen!! Sellanen kiree pinkki paita missä lukee "I'm your angel forever" ja ne on jossain baarissa mis on sellasia hienoja pallovalaisimia katossa. Johan tässä ryppyisempikin emätin kostuu. ;) Mietin just et laittaisinko viestii mut toi on toisaalta vähän samanoloinen ku se Johan joka oli elämäni suurimmista miespettymyksistä. Se paljastuikin yhtäkkiä tunteilla leikkiväks kusipääks joten VAROS VAAN LOVING_BOY88 TÄÄ TYTTÖ ON VAARALLINEN KU SUUTTUU!! <3 Mut älä sit ihmettele jos laitan sulle kohta jotai kiimaista viestiä, nimittäin pilluni on melko kostea tälläkin hetkellä.. ;)

Huoh, onneks se Helvi lähti täältä äsken. Ne joi jotai kahvia tuolla keittössä (hei daa, olis täällä ollu viinaaki!) ja rupatteli. Mummi itki jossain vaiheessa ja kuulin et ne puhu musta ja siitä ku muka pöllin sen rahoja ja koko ajan teen kiusaa heittelemällä sitä ulos jne..! NO MITÄS SIT ELÄT TÄÄLLÄ KU HEINÄPELLOSSA, OPETTELISIT ELÄMÄÄN NIIN KU IHMISTEN PITÄÄ NIIN EI TARVIS SUAKAAN ULOS HEITELLÄ. Sitä paitsi luulen et mummi on vaan mustis sen uudesta naisystävästä koska luulee mua lesboks ja haluaa suojella niiden suhdetta mustamaalaamalla mua.. <3 Miks mun ympärillä pitää olla näin paljon kateellisia ihmisiä? Niin on ollu aina... Tiedoks vaa sulle mummi.. ;)

Ostin Seppälästä uudet pitsihörhelöiset pinkit alusvaatteet. <3 Tiedoksi vaan tuleville miehilleni. ;)

Palataa päikkis! Jännityksen ajat ovat edessä!

T: Muutoksen-ajat-ovat-edessäni-Carita